Det siger klienterne

glad_familie

Her kan du læse om andres oplevelse af behandlingerne i klinikken. Mange af mine klienter var opgivet af det etablerede sundhedssystem og havde fået besked om at lære at leve med smerten. Se evt. flere anmeldelser på min Facebookside ‘Klinik for smerter’

 

 

 • Ondt i nakken

For lidt over ½ år siden hjalp Glennie mig med spændinger i højre ben.
Denne gang bad jeg om en konsultation pga voldsomme spændinger i nakken. Under behandlingen slap musklerne sit tag i venstre side og næste dag var også højre side ok.
Fantastisk fornemmelse igen at kunne dreje hovedet.
Inge


 • Uro og spændinger

Det var en hel unik oplevelse at få min første behandling hos Glennie her i weekenden i hendes klinik i Staby. Jeg har længe haft problemer med spændinger i ryg og nakke, og den sidste tid har jeg haft en særlig form for uro i kroppen, som jeg ikke helt har kunnet definere, hvad kom af. Jeg er meget imponeret over, hvad kranio-sakral terapi kan gøre for at få ro i kroppen, især da det er så nænsom behandlingsform. Meget anbefalingsværdig og Glennie er meget behagelig og varm person at komme hos.

Sygeplejerskestuderende, København


 • Lændesmerter
  Hej Glennie
  Jeg har haft nedsat bevægelighed i min lænd gennem mange år og dermed periodevis også haft mange smerter. Jeg troede egentlig ikke, at der var noget at gøre – men efter en enkelt behandling hos dig fik jeg fuld bevægelighed i lænden igen og jeg føler virkelig, at jeg er som født på ny!
  Viceskoleleder

 • Nakkesmerter
  Hej Glennie
  Jeg havde så ondt i nakken og jeg kunne ikke klare det med smertestillende – jeg fik en akut tid hos dig – og efter en tur på briksen var alle smerter forsvundet! Tak for hjælpen – jeg kommer igen.
  Selvstændig forretningskvinde, 37 år

________________________________________________

 • Ængstelig søn på 7 år
  Vores søn på 7 år havde været ekstra ængstelig og havde symptomer på angst i en periode, da vi valgte at kontakte Glennie.
  Vi havde hørt meget godt om Glennie og allerede efter første kraniosakral behandling, kunne vi mærke en positiv effekt på vores søn. Han nynnede og sang og var meget glad og afslappet resten af dagen og bedre tilpas de efterfølgende dage.
  Hans egne ord : ”Hvad er det Glennie gør? Hun kan noget magisk med hendes hænder. Når hun rører på hovedet og kroppen, sker der noget i mit hoved.”
  Nu er han på vej til sin 3. behandling og både han og resten af familien glæder sig over, at kunne mærke det virker.
  Vi er taknemmelig for, det lige var den ven, vi valgte at ringe til.

________________________________________________

 • Rygsmerter
  Inge fra  Svendborg

  Jeg kom med store smerter i højre ben og rygproblemer.
  Tak for nænsom og effektiv behandling. Også tak for flere gode øvelser til hjælp til selvhjælp. Jeg mærker efter 3 besøg og flittig brug af øvelserne en meget klar bedring både i mit ben og i mit almene velbefindende.


 • Vrede
  Pernille, servicemedarbejder

  Det har været en fantastisk rejse og øjenåbner for mig at gå til coaching og tankefelt terapi hos Glennie. Jeg har lært at acceptere mig selv for DEN jeg er – og ikke for HVAD jeg er. Mit liv er blevet helt anderledes, og jeg slapper meget mere af i mig selv. Så hvis du går med negative tanker og følelser, så skal du prøve det her. Kan kun anbefales


 • Stress
  Kommentar fra Facebook, Heidi

  Min varmeste anbefaling til Glennie. Det varmeste og omsorgsfulde menneske, som er utrolig dygtig og ser hele mennesket. Hun har hjulpet mig utroligt meget og jeg er hende dybt taknemlig.


 • Søvnløs/stress
  Marianne, 20 år

  Min læge havde henvist mig til søvnklinikken, fordi jeg kun sov ganske få timer om natten og var totalt udmattet af træthed. Det stod på i flere måneder og jeg blev testet for alt muligt, men man fandt ikke noget og derfor skulle jeg til videreundersøgelser på specialklinikken for søvn. Der var et par måneders ventetid og jeg tog sagen i egen hånd – egentlig bare for at gøre noget. Så jeg opsøgte Glennie og allerede efter første besøg sov jeg som en drøm! Jeg fik kraniosakral terapi og naturmedicin. Det var fantastisk at kunne sove igen! Indtil videre er der gået et halvt år og jeg sover stadig som en drøm. Tiden på søvnklinikken blev selvfølgelig aflyst. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og håber at du også vil kontakte Glennie, hvis du har smerter eller søvnbesvær.


 • Nakkespændinger, Kamilla 12 år
  Vores datter har fået hjælp ved Glennie til nogle spændinger hun har i sin nakke, til dels forårsaget af at være i et forløb med tandretning.
  Som vores datter siger, så er det dejligt at komme ved Glennie fordi hun kan hjælpe og fordi hun er sød, og det er et hyggeligt sted hun har.
  Jeg anbefaler gerne Glennie til andre med smerter

 • Hoftedysplasi, Anne Sofie 15 år
  Vores datter har fået flere behandlinger for konsekvenserne af en hoftedysplasi, der driller, indtil der skal gennemføres en operation. Hun bliver hjulpet med spændingerne og kan gå normalt, når hun bliver sat på plads.
  Som vores datter siger: Glennie er god til at tale én til ro og forklare, hvad der skal ske, så man kan slappe af og tage imod behandlingerne. Hun anbefaler gerne Glennie til alle andre.

 • Urolig søn, 5 år
  Kommentar fra Facebook, Camilla
  Glennie har betydet noget helt specielt både for min søn og mig. Hun er en utrolig elskværdig person, som jeg kun kan give min allerbedste anbefaling.
  Jeg ønsker dig alt det bedste Glennie


 • Stress, smerter
  Socialrådgiver, 42 år skriver:

  Jeg er en kvinde på 42 år og var så heldig at vinde en behandling hos Glennie Sig. Til dagligt arbejder jeg som socialrådgiver, hvilket er meget stillesiddende arbejde, som kan mærkes i hele kroppen. Desuden er det et stressende arbejdsmiljø, som desværre også sætter sine spor på livskvaliteten.
  Jeg lider af stress og har desuden et sjældent syndrom, som giver forandringer i skulder/brystkasse, og ind imellem stærke smerter i forbindelse hermed.
  Min gevinst blev indløst med nysgerrighed og en smule mistro, da jeg har afprøvet mange andre ting der ikke har hjulpet mig. – Men allerede da jeg tog afsted fra klinikken, kunne jeg mærke en tydelig forbedring på mine symptomer.
  Det var rart, og slet ikke ubehageligt at ligge på briksen, og selv om hjernen forsøgte at kæmpe imod, så blev jeg til sidst dejligt afslappet.
  Glennie var rigtig god til at informere mig om hvad hun gjorde, så jeg var forberedt på det næste skridt i behandlingen.
  Jeg har nu købt 5 -turs klippekort, og har allerede været af sted den første gang, og skal snart af sted igen.
  I forhold til mine skulderproblemer, mærker jeg tydelige ændringer. – Hvor jeg før fik stærkt smertestillende medicin flere gange dagligt, kan jeg nu glemme at tage almindelige ibuprofen. De tager nu alle mine smerter, og ikke kun toppen af dem.
  Jeg kan stadig blive stresset, men i mindre grad end før!
  Jeg sover meget bedre om natten, og det er nu kun sjældent, at jeg ikke sover igennem.
  Ud over Kranio-Sakral Terapien, så er Glennie rigtig god til at spørge ind til forskellige ting, som mere eller mindre ubevidst fylder i mit hovede. Ved at få vendt disse problemstillinger med hende, undgår jeg at bruge energi på dem, når jeg sover.
  Glennie er altid anerkendende og positiv. Hun kommer med små forslag til hvordan jeg selv kan være med til at ændre min situation, så jeg kan få en almindelig hverdag, uden smerter og alt for mange bekymringer.
  Nogen vil måske synes at 650- kr. for en behandling er mange penge, men når jeg kigger på min forandrede livskvalitet, besparelse på smertestillende medicin og fysioterapeut, så er prisen tjent ind igen. Desuden får man 10% rabat ved køb af 5 behandlinger på et klippekort.
  Jeg undgår nu at fylde kroppen med kemiske medicinprodukter, som lagrer sig i kroppen og dræner den for energi.
  Jeg glæder mig allerede til næste behandling, og kan varmt anbefale alle, der har lyst, og overvejer det, at bestille en tid!

 • Selvudvikling
  Kommentar fra Facebook, Troels
  Kan kun anbefalede Glennie Sig, jeg har sjældent oplevet en person kunne gå så dybt i andres univers

 • Sprogmæssigt talebesvær
  Kære Glennie
  Tusind tak for din hjælp til vores lille dreng med talebesvær. Dagplejekonsulenten havde gjort os opmærksom på, at vores søn på 2 år ikke var sprogmæssigt alderssvarende. Han skulle til ørelægen samt kiropraktor – vi valgte dog først at besøge dig, og efter blot én behandling snakkede han som en papegøje, og fik også meget mere gå-på-mod samt en bedre udviklet motorik. Vi kan klart anbefale kraniosakral terapi til børn!
  Hilsen Tina og Lars

 • 2,5 årig datter med uro
  Kommentar fra Facebook, Mona
  Ualmindelig god og professionel behandling. Kan varmt anbefale Glennie.

 • Hjernerystelse
  Kommentar fra Facebook, Dorthe

  Sydfyn har ” vundet i lotteriet” med at kunne stifte bekendtskab med Glennie. Hun er virkelig dygtig til både fysiske og psykiske problematikker. Kan kun give hende mine varmeste anbefalingerKærlig hilsen en klient gennem de sidste 2 1/2 år.

 • Mor til spædbarn med uro
  Kommentar fra Facebook, Pernille

  Supergod behandling! Vi er så glade for at komme hos Glennie.

 • Stress
  Hej Glennie
  Jeg blev sygemedt pga. arbejdsrelateret stress og havde meget svært ved at overskue noget. Hele min krop var i alarmberedskab og jeg var meget anspændt og havde hovedpine.
  Min menstruationscyklus var gået helt i stå. Jeg kom til dig i klinikken, hvor du rettede alle ‘mine skævheder’ op, og løsnede mine spændinger i nakke og hoved. Jeg fik det meget bedre – og dagen efter kom min menstruation endda tilbage! Tak for hjælpen.
  Stressramt social- og sundhedsassistent


 • Stress og selvudviklingsforløb, Tina 36 år
  Jeg hørte om Glennies klinik igennem en veninde, som fortalte så positivt om hende og om den måde, hun kan læse andre mennesker på.
  Jeg gik så selv ind på klinikkens hjemmeside, for at læse nærmere… og der stod lige de ord, som kørte rundt i mit hoved: Lever du – eller overlever du? Mit svar var klart, at jeg overlever.
  Jeg blev sygemeldt med stress for nogle år siden, og jeg er aldrig kommet ovenpå igen og haft svært ved at finde mig selv. Jeg havde svært ved at acceptere, at jeg ikke kunne klare det samme længere, som før jeg blev ramt af stress.
  Så jeg ringede og bestilte tid hos Glennie.
  Terapien hos Glennie har virkelig været forløsende og en øjenåbner for mig – og jeg tør tage flere chancer nu.
  Jeg kan mærke mig selv og min krop igen – og nu kan jeg sige jeg lever!
  Udover ene-terapi har jeg også prøvet gruppeterapi hos Glennie og det var meget lærerigt, for vi var jo alle i samme båd og kunne spejle os i hinanden.
  Bare det at vide, at man ikke er den eneste i verden, der sommetider føler, at man ikke slår til, ikke er god nok eller er for egoistisk eller hvad man nu føler.
  Det skaber tryghed og ro at vide, at man ikke er alene.
  Jeg kan varmt anbefale både ene- og gruppeterapi hos Glennie…. hun er enestående… er så taknemmelig for alt hvad Glennie har lært mig.”

 • Skulderspændinger og kropssmerter
  Kommentar fra Facebook, Jette

  Glennie kan jeg anbefale på det varmeste – utrolig dygtig og samtidig et meget behageligt og omsorgsfuldt menneske.


 • Lændesmerter
  Kommentar fra Facebook, Tove

  Min varmeste anbefaling til Glennies behandlinger. Samtidigt med at hun er imponerende dygtig til sit fag er hun fantastisk behagelig og forstående. Ønsker hende alt mulig held i det sydfynske

 • Kolik
  Kære Glennie
  Vores lille datter skreg meget i de første uger, og vi kunne ikke trøste hende på nogen måder. Alle sagde, at det var kolik – men vi kontaktede dig, der fortalte os, at vores datter var spændt i skulderen, og at hun var meget skæv i bækkenet. Allerede efter et par behandlinger kunne vi mærke betydelig fremgang!
  I dag har vi en glad og tilfreds pige.
  Efter nogle måneder begyndte hun at få et fladt baghoved, som du også har behandlet. Efter et par gange kunne vi se fremgang! Vi vil varmt anbefale kraniosakral terapi til spædbørn, da det er en mild form for behandling med synlige resultater!
  Hilsen Jesper og Christina

 • Ryg- og lændesmerter
  Hej Glennie
  Mange tak for hjælpen! Det er længe siden jeg har været så smertefri – og jeg er heller ikke så stiv i lænden mere. Det var en meget skånsom behandling, hvor du både brugte kraniosakral terapi og de små fantastiske akupunktur-plastre. Jeg kommer tilbage, hvis det kommer igen.
  Hilsen Bente


 • Traume, fald
  Hej Glennie
  Jeg styrtede på hovedet til spring og fik en voldsom hovedpine bagefter. Lægen sagde at det var et mindre piskesmæld og at jeg skulle holde mig i ro. Jeg kom til behandling hos dig efter en uges tid, og bagefter havde jeg det meget bedre og det gør ikke ondt længere.
  Jeg føler mig helt afslappet nu – og jeg tager afsted til behandling igen, hvis smerterne kommer tilbage.
  Kristian, 12 år


 • Migræne
  Kære Glennie
  Jeg plejer at få migræne hver måned, hvor jeg får min mens. Når jeg skriver ”migræne” mener jeg, at jeg skal ligge i et mørkt rum med en spand ved min side og absolut ro, – og ja, nu sidder jeg og skriver til dig, Glennie. Min menstruation var så godt på vej, da jeg kom ud til dig i går. Forinden havde jeg taget 2 smertestillende piller.
  Umiddelbart var jeg ikke helt sikker på, om det var dig eller pillerne, der hjalp mig, – men det var dig!
  I dag har jeg ikke haft nogen tegn på hovedpine eller migræne og det er bare SÅ dejligt! Jeg kommer helt sikkert gerne til behandling igen!
  Hilsen Solveig Karoline Jensen


 • Iskias
  Hej Glennie
  Tak for hjælpen!
  Jeg sidder mange timer i min traktor og drejer mig bagud, så jeg kan holde øje med ploven, der er spændt efter.
  Selvom traktorerne i dag er ergonomiske indrettede efter alle kunstens regler, så er det alligevel belastende arbejdstillinger for min ryg og især nakken.
  Jeg har en begyndende discusprolaps i min 4. nakkehvirvel og når symptomerne er værst, så summer min højre arm og bliver nærmest helt ”død”.
  Efter nogle behandlinger hos dig forsvandt min summende fornemmelse i armen, og jeg mærker ikke så meget til det længere.
  Min landbrugsmedhjælper, der har lignende problemer, har også gået til kraniosakral terapeut med gode resultater.
  Selvstændig landmand

 • Hovedpine
  Hej Glennie
  Normalt har ikke hovedpine, men en dag, hvor jeg tilfældigvis besøgte dig, så var den gal. Du gav mig små klistermærker på – som du kaldte for akupunkturplaster og min hovedpine forsvandt som dug for solen! Tak!
  Sygeplejerske, 38 år